В серцi рана

В серці рана, то юності гріх.
Йдуть роки, а вона все болить.
Бо забути тебе я не зміг,
У думках ти моїх кожну мить.
Вже й не вперше тобі кажу я,
Так, нікого в житті не любив.
Ранить думка, що ти не моя,
Що тебе назавжди загубив.
Та куди б доля нас не вела
І життя не вело б нас куди.
Ти завжди лиш моєю була.
Є…  І  будеш моєю завжди.
       10.09.2013.


Рецензии