***

Знаєш, здається я застрягла на тобі.
Як зупиняється фільм після кнопки «стоп».
Всі почуття що на Землі існували-в мені,
А ти сміливий, спробуй знайти код.

Здається, я на тобі зависла.
Як меломан на чужому плей-листі.
В твої таємні думки проникла,
А, ти відкривав мене собі.

Здається, не здається, як різниця нам?
Коли в мої думки поникнеш,
одне пам’ятай, я буду там,
Де ти мене покличеш.


Рецензии