Мессия

Той хто вершить добро,
Хто він на справді такий?
Той хто здійма Дніпро,
Чи насправді такий лихий?

Напевно народ йому вірить
Та лиш у деяких сумління
Чим же добро він мірить?
Чиї відтворює веління?

Не підіймаючи галасу
Спостерігали вони
Та не веде він літопису
Він лиш чека весни

І наче месія з «Ілюзії» Баха
Прямує по певному шляху
Здіймається ввись наче птаха

Дарує народу надію
Мовляв, що чекати недовго
Й насправді здійсняться всі мрії


Рецензии