Ти вiр, ти тiльки вiр менi

Ти тільки вір, ти вір мені,
Що я люблю тебе, як вмію
Лиш раз палати так дано в житті
Та більш ніколи так я не зумію

Ти тільки вір мені, ти вір,
Що тут немає підступу й омани
Брехні полишив травми звір
Але ж уже загоюються рани?

Ти вір, ти тільки вір мені,
Що каяття прийшло, не май образ
Благати про прощення вже бракує слів
Так, вороття нема, але є тут і зараз


Рецензии