Я кахаю цябе, Беларусь

Беларусь – мая старонка,
Край, які я так кахаю,
Сэрцам моцна абдымая,
Я цябе благаслаўляю!
Больш няма такіх красот,
Як у Белай Беларусі.
Шмат рачулак ды азёр,
Радникоў, палёў, лясоў.
А ў лясах расце бярозка,
Белым-белая, як лунь.
Ей красою не зраўняцца
А ні з якаю другой!
Беларусь – мая старонка,
Сэрцам я цябе кахаю,
Больш таго, заўжды жадаю,
Толькі белай каб была.
І каб людзі жылі тут,
Праслаўляя Беларусь,
Кабы зналі за мяжой,
Што за цуда–Беларусь!


Рецензии