Нутелла, рецепт

Взяти п’ять зелених яблук, добре подрібнити,
Здір свинячий, грамів двісті, туди розтопити,
Все доводиш до кипіння, в хвилину останню
Як закипить, то все ставиш на водяну баню.
Десь приблизно на годину, може трохи більше,
До однакового стану вариво довівши.

П’ять яєць, (тільки домашніх), розколОти в банку,
Потім цукру насипаєш півтори-дві склянки.
Перемішуєш активно, чи то пак збиваєш,
Можна в міксер, чи руками, якщо силу маєш.
Треба яблука спочатку процідить крізь сито,
Яйця з цукром, для порядку, ще раз можна збити.

Потім дрібно перетерти плитку шоколаду,
Не робота – насолода, коли все до ладу.
Висипаєш шоколаду в яблука зі здором,
Потім яйця, ті що з цукром, виливаєш скоро.
Згодом все те процідити, зачинити в банку,
Як простигне, подавати дітям до сніданку.

8. 09. 2013 р.

(Насправді в цьому рецепті все правильно.)))


Рецензии
Чудесно! Спасибо. Иду готовить...

Наталья Дендемарченко   23.03.2016 22:29     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.