Мой стыд

Відкрию фірточку,тихесенько зайду
Навшпиньки стану і в віконечко загляну
В батьківську хату не відразу я зайду
Бо відчуваю сором і догану

Батьки мої,ви все ще в мене є
Ви найдорожчі на всім білім світі
Буває так,що нас життя псує
Бо живемо в уявленому світі

Ми нищимо життя і ваше і своє
Завдавши болю,ніби так і треба
А тільки як до серця дістає
Звертаємось до мами і до неба

Пробачте нас за всі ті помилки
За ті провини і безглузді дії
Ми йдем в життя,тож будемо батьки
Тоді і збудуться надії ваші й мрії
               
                20.11.2009 року
               
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии