Осенняя встреча

У всьому є своя краса
Якесь тяжіння і принада
І ця осінняя роса
Немов роса із квітів пада

Шумить,гуде осінній гай
Пожовкле листячко зриває
Тут влітку був чарівний рай
Але цього уже немає

Букет біленьких хризантем
Зірвав для тебе в подарунок
І в насолоду теплим днем
Мене тримав твій поцілунок

Ми до вечірньої зорі
В гаю осіннім милувались
Під сяйвом місяця в горі
Щасливі мовчки повертались
               
                08.09.2013 року
               
                Автор:Александр Селезнёв,Никополь


Рецензии