Так хочеться тебе обiйняти

Назавжди я запам`ятаю блиск твоїх очей.
І не заплачу,наче так і треба.
А ти іди не забираючи речей.
Я їх візьму собі,на згадку,залишу.
Про тебе ще раз,ще раз напишу.
І порив злості не захочу я згадати.
Лише тебе одного обійняти.
І взяти в руки рук твоїх тепло.
Так хочеться тебе мені згадати.
Коли вже згадувати сердце не могло.
А руки тебе все ще хотіли обійняти.


Рецензии