Чудовi тi слова, якi звучать лише для тебе

Чудові ті слова, які звучать лише для тебе.
В них ніжність є,чи то твоя?
Це не важливо,головне що треба,
Хоча б шматочок вірності,тепла.
Краплину спокою і щирості.
І твоїх теплих рук.
Які наповнились силою любові.
Твоєї,сповненої радості і болі.
Старань сумлінних і спокійних теплих вечорів.
Не вистачає так надійності.
Та вдосталь є тривоги.


Рецензии