Istanbuluma

Nedense yanina geldim
Ama goremedim
Nedense seni cok ozledim
Ama sen beni ozlemedin
Nedense ruyalarima girdin
Ve hep uyandirdin
Nedense seni goremeyince
Geceleri uyuyamadim
Nedense yanina gelince
Sana kavusamadim
Nedense dokunamadim
Ve geri dondum
Elimi uzattim nedense
Ama sen uzatmadin
Neden beni aglattin
Sevgili Istanbulum


Рецензии