Bir turk ask siiri Turkish love

 Gece ve muzik
Icki ve sigara
Disarda sessizlik
Ve hep sensin aklimda
Etrafimda yabancilar
Dedikodu ve gurultu
Sen yoksun yanimda
Ve kim bilir kiminlensin
Telefonla ariyorum
Cevap vermiyorsun bana
Disarda tek yuruyorum
Ve hep sensin aklimda
Sevdigimi soyleyecektim
Tum cesaretimle
Cikmadin telefonuma
Demek yalniz degildin?
Ickiliyim sarhosum
Cikmiyorsun aklimdan
Ickiden sarhos degilim
Sarhosum sevdamdan
Bu gece muzik vardi
Icki ve sigara
Cikmadin telefonuma
Sarhos oldum tek basima


Рецензии