Мiй янгол

Ти вся небесноi краси.
Ти муза моя мила.
Що хочеш в мене попроси.
Хочу щоб ти завжди радiла.
Я бiлi подарую тоб! крила -
Мiй янгол свiтлоокий.
i ти завжди для мене мила.
Не залишу тобi я спокiй.


Рецензии