Рулить Украiна

Рулить Украiна.
Найкращi з Криму вина.
Вугiлля iз Донбасу.
з Закарпаття квасу.
Найкраще пиво з Львову.
Вiдпочиваем на природi кльово.
Багаття, м'ясо та пiснi.
Дощi облоговi ряснi
Живитимуть лани,
З квтами барвистими вони.
Гаi прикрасять, береги.
i сонечко всм до снаги.
i вiтер - розбишака.
Повiя на дорозi - шмака.
Земля моя рiднесенька.
Горiлочки малесенько.
100 грам - драйвово.
Наче вихiдний.
Кльово. Вiн такий один.
200 грам - драйвово.
Вихдний наче почався.
Кльово. наче кайф. наче в раю.


Рецензии