Диво

Дива
..
Ягідки перші з’явились у лісі,
Рано раненько з кошиком йду,
Сосни, берези і запах меліси,
Красиву галявину швидко знайду,
Назбираю суниць, повний кошик, до верху,
Десь на горі соловейко співа,
Вийшла із лісу – а сонце вже з верху,
Так відбуваються літні дива.
..


Рецензии