Спогады

Літні спогади
..
Я літо провела в селі біля річки,
Сонячні дні і місячні нічки.
Я бачила ліс, що шумить наче море,
Я бачила луг і заквітчане поле,
Я слухала дощ, що лив як з відра,
Я бачила ластівок біля гнізда,
Я бачила птаха, що зветься лелека,
Має крила великі, літає далеко.
Я рибку ловила в прозорім ставку,
Я чула зозулю, рахує ку-ку.
Гарно було нам усім на природі,
Дякую ліcу і гарній погоді.
...


Рецензии