Поверни мое серце

Що може бути цікавіши ніж душа,
А я чикаю коли ти підеш
І мене поглине вічна тиша
І серце моє ти повернеш

Мені набридло так жити
Мені набридло все
Я хочу щоб вернула ти
Крадене серце моє

І день за днем я чекаю
Може повернеш серце моє
Бо я не можу, я вмираю
Мені невисточае тебе

І я досягнув глибин
Але не отримав відповідь 
Залишився я один
Я прошу за мною не йдіть

У мене немає більше віри
Я все таки бачив серце своє
На ньому самі лише діри
Воно не потрібно мені таке

І я на завжди піду з життя
Бо ти на осміхалась наді мною
І тепер вмираю без тебе я
Але не піду ніколи за тобою


Рецензии