Нiч

                "Жити хочу! Геть думи сумнi!"
                (Леся Українка "Contra spem spero!")

Рiченька глибока,
Мiсяць - нiби хлiб..
Нiби біле око
На мене зорить.
Серпень мiй чудовий
Розкриває смак
долi моєї нової..
Майбутньому - так!

Більш не буду в ліжку
Літо витрачати ,
Або в бані з книжкою
усе байдикувати,
сни свої ловити
з ранку до вечора.
Авжеж хочу жити!
Життям без террору!

Хай собi воюють
янкі та араби...
Я же мою землю
в образу не дам!
Нехай вітер вільний
у полі завиває -
він по світу виглядає,
лише він все знає.

Сонце хай яскраво
пофарбує місто.
Хай дерева стрімко
струшувають листя.

Рiченька глибока,
щастя тут не клич..
до зорі далеко,
сон дарує ніч..


Рецензии
На Українськоі мові просто чудово.
Мєні подобается. Успіхів у творчестві.

Валентина Тычина   14.03.2014 10:10     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.