Риби смаженоi зiла

Не надо слишком громко охать и ахать, все согласно правил этого сервера. Честь имею!

Риби смаженої з'їла

Риби смаженої з'їла
І напилась молока -
Юшка с***** побігла,
І в ґ**** тепер рука.
Я п'янючий забігаю,
Ні чорта не розібрав -
Х** в с**** запихаю,
Краще б я його не пхав.
Все рідесеньким залите
Від пупка до самих п'ят.
Я не знаю що робити,
В голові джмелі гудят.
Два відра води нагріли,
Повна балія води -
Ми залізли, щоб підмитись,
Від т***** до п****.
Ми друг друга довго терли,
Постирали пазурі.
Не почули, як приперли
В хату комином щурі.
Вони раком коло печі,
А ми в балії, в воді.
Я тримав тебе за плечі,
Я*** бились по п****.
Щур х******, не здається,
Я також не відстаю.
Що в хатині цій твориться?
Але нам  це п****.
Ми кінчИли і підмились,
Перелізли на диван,
Там до ранку ми голились,
Твоя п***** й мій "іван".
Ось таку цікаву нічку
Провели з тобою ми.
Завалив в твою я свічку
Добру пригоршню с****И.
Гладжу я твою утробу
І тримаю кулака:
Як жереш ти, с***, рибу -
То не пий більш молока!

2006


Рецензии