Любов Мамелфи!

Присвячується Олександру!


О, дивовижний, світлий крає мій,
Й не скорена, моя… Країна!...
Любов до Тебе… Повела до дій,
Й уславила неньку – Україну!

Своїй любові вірною давно я є,
Як мужня, і не скорена Мамелфа.
Держави, як у нас, нема ніде,
Де   дух краси  до нас удерся.

А час усе  збирає силу у віки,
Й Любов  великої Мамелфи .
Наснилися нам сни із давнини,
Із  співом до України вдерлись.

Дивовижний, світлий  крає мій,
Й не скорена Любов Мамелфи!
Любов Княгині повела на бій,
З не скореним, й Великим Серцем!


Рецензии
Величний приклад української княгині, любов до батьківщини і чоловіка, й його родини!

Леся Танюк   05.09.2013 11:49     Заявить о нарушении