Замяло снягами сад

 Васіль Азаронак

 (пераклад з руская мовы на беларускую)

 Замяло снягамі сад,-
 Летнія заранкі,-
 Дзе з узыходам ружы ў рад
 Ткалі нам світанкі...

 Ўспамінай свой кожны крок, -
 Ранішні, вячэрні, -
 Як чапаў за сэрца ток
 Салаўінай песні.

 Кветкі ты ў далонь збяры,
 Што пад снегам мерзнуць,
 У іх ёсць я, твае сябры,
 Ўсе абрысаў зорных.


Рецензии