Жаль што мафиёзи

 Якаў Каган

 Ах, какая женщина

 (пераклад з рускай мовы)

 Вось ля скверыку ў траншэі
 Я сяджу ў лайне па шыю –
 Фініш загулялага паэта…

 Але горш, чым боль пахвіны,
 Бачыць постаць той жанчыны,
 У вянку ружовых кветак!

 Як так здарылася раптам,
 Дурань я, калі я жартам,
 Так такое глупства тут вярзеў я?

 “Ах, какая женщина, какая женщина” –
 Жаль, што мафіёзі…


Рецензии