Ск льки можна

Скільки можна  прощати
Не прощати не можна,
Скільки можна терпіти
Та так терпить кожна.
Скільки можна чекати
Коли віри не має,
Скільки можна  ридати
Твоє серце вмирає.
Скільки можна  ділити,
Що не ділиться знов.
Скільки можна  тремтіти
І боятись оков.
Скільки можна  тримати
Пожалій, відпусти
Скільки можна  гадати
Чи потрібно піти?
Скільки можна  кидати,
Щоб ніхто не знайшов,
Скільки можна  благати,
Та благати не можна тільки любов!


Рецензии