Правда

Мамусю, мамочко, я тут,
І знаю, ти це відчуваєш,
Я чую твого серця стук,
Але про мене ще не знаєш...

Я буду жити так як ви,
Я буду дивом цим маленьким,
Сміливо хочу далі йти,
Рости,рости для всіх швиденько...

В твоєму лоні так теплО,
Ой, чую ти про щось говориш...
Мамусю, як би не було,
Для мене щастя,вірю, створиш...

Оой, ні! Для чого? Не роби!
Лиши живим! Я хочу жити!
І гріх на душу не бери,
Не треба, ні, ось так чинити...

Ти вбила у мені життя,
Як сумно це б і не звучало,
В тобі було, було дитя,
Було! Але уже не стало!


Рецензии