Загадки - асортi 1

Під воду з ним пірнаємо,

На спину одягаємо.

Має два балони, шланг.

Зветься пристрій…

 

Зазвичай він двоколісний,

 А буває – триколісний.

Вправо, вліво і вперед

Нас везе…

 

У нього зубчики рівненькі:

Є густі, а є ріденькі.

Гладить, наче промінець

Нам волосся…

 

Металевий «носик» має.

Ним гвіздочки забиває.

Як почуєш: цок, цок, цок -

Це працює….

 

Коли його у руки взяти,

То обережно слід тримати.

І пальчика дивись не вріж,

Бо надто гострий спритний…

 

Є зелений, жовтий, сірий,

Є коричневий і білий…

Розмалюють папірці

Кольорові…

 

В руки ми його візьмемо

І гарнесенько помнемо.

Він м’який зі всіх сторін.

Зліпить все нам…

 

Він  на відстань не зважає,

З ким попросиш – з тим з’єднає.

Як почуєш звук-рингтон

Треба брати…

 

Нам продукти зберігає,

Їжу в холоді тримає.

Є у ньому морозильник.

Зветься диво…

 

В руку ми її візьмемо

І писати розпочнемо.

Ненька, сонечко, каблучка…

На листку напише…

 

Відповідь:

акваланг, велосипед, гребінець, молоток, ніж, олівці, пластилін, телефон, холодильник, ручка.


Рецензии