Свобода

Не так щоб бАйдуже,
Але вже не болить...
Душа не рветься,
Рватися не хоче...
Я захопилась...
Так, лише на мить...
Але як бачу,
Серце затріпоче...
Не так,
Як це було раніше,
Та спогад в думці досі б'є...
Я стала внутрішньо вільніше,
Такою я й душевно є...


Рецензии