Зима уж скоро

ЗИМА ВЖЕ СКОРО

Жовте повітря
Від жовтого листя,
Липке павутиння на дереві висне,
Яблук лишилось лише тих сортів,
Що висіти можуть аж до холодів.
Сонце вже чемне –
Не припікає.
На ньому приємно
Трава спочиває.
Не почалися ще холод і зливи,
І т;му здається ще осінь вродливой.
Але незабаром похолодає,
Хмари насунуться, вітер гуде,
Сонце сховається, листя спаде,
Буде йти дощ і калюжі в саду,
Тоді вже гуляти в нього не прийдуть.
Час наступає, коли у природи
Буде багато "поганой" погоди.
Тоді не гуляти у вільний свій час –
Тоді гостювати запрошують нас.
Тоді хай по чарці вип’ємо ми
І будемо разом чекати зими!


Рецензии