Природа и люди

ПРИРОДА І ЛЮДИ

Природа у всякому стані красна,
Просто по-різному зветься вона:
Осінь, весна або літо,
Падає дощ або сніг на землі,
Або вона сонцем зігріта.
А про людину не можна сказать,
Хоч це і частка природи,
Що вона може себе почувать
Гарно при всякій погоді:
То замерзає взимку вона,
То літом їй дихати важко,
То в бурі магнітній їй не до сна,
Тому від безсоння їй тяжко.
Є небагато із літніх людей,
Хто к змінам погоди готовий.
Хворим погано обоїх статей –
Гарно тому, хто здоровий.

 


Рецензии