Бармалей сховав фарби вiд дiтей

Добрий день - я Бармалей,
Дуже "люблю" я  дiтей?
Осiнь малювать  зiбрались?
А всi фарби заховались!!!
Я вiд вас iх заховав,
Чорно-бiлим свiт щоб став
I прошу запам"ятати
-Тiльки чорним малювати!
Я на вашу "осiнь" гляну
Сiру i таку погану


Рецензии