Вiтання

Вiтаю краля з новим роком.
З новим смiливим кроком.
Життя тривае -  час мина,
Як келих доброго вина.
Вiд серця щiро я бажаю,
Шоб на проблеми не зважала
i тата з мамой поважала.
i буде назавжди мое кохання –
Твоя чарiвнiсть ! зiтхання,
Рум’янi щiчки, поцiлунки.
Рахунки за гатунки.


Рецензии