goner

Серед загублених речей,
І серед сотень тисяч слів,
Помимо всіх людських очей,
Знайшов він те, чого хотів...

Ні, не кохання, не любов,
Не дружбу, навіть не добро,
Знайшов шматочки тих основ,
Яких давно вже не було...

Він віднайшов це і прийняв,
Так ніби просто поклик долі,
Зігнувся нишком, в руки взяв
І тихо плакав сам у полі...

І що ж бо він таке знайшов,
Що сліз його би вартувало?
Прийняв до серця і пішов,
Була це мрія, що вмирала...


Рецензии
нашёл он то, чего хотел.. мечты сбываются)

Александр Югов   10.12.2013 19:20     Заявить о нарушении
Саша, я безмежно рада, що ці рядки стосуються також тебе!)

Инна Громовчук   10.12.2013 19:25   Заявить о нарушении