Ритм серця

Немов би звуки скрипаля,
Немов би вітер, що у полі,
Мелодія добра ішла,
І надихала мимоволі...

На новий ранок, новий день,
На мрії, плани і життя,
І на стрибочок до натхнень,
Які нестимуть в майбуття...

Один лиш звук - і чудо творить,
Один лиш спогад - я поет,
Так, я поет, що вам говорить
І відкриває вам секрет,

Що музика всіх надихає,
Що звуки вітру - щастям є,
І що прекраснішим буває
Лиш те, що ритмом серця б'є!


Рецензии