***

Задумалась...Сховала мрію,
Пішла навшпиньки до мети,
Сама собі дала надію,
Підняти очі й далі йти...

Створила думкою ідеї,
Сховала в скриньку золоту,
В таку, немов би у музеї...
Ловила щастя нальоту!

Шукала поглядів очей,
Які б, можливо, зрозуміли,
І зрозуміли сенс ідей,
Які у скринці далі тліли...

Шукала...Досі не знайшла...
І в пошуках триваю далі,
Бо сила волі є страшна,
Щоб жити, й тиснути педалі!


Рецензии