***

Прийма гостину осінь вже від літа,
Барвисті айстри холодить туманом...
Летить метіллю золотою світом,
І в душі повіва  п’янким дурманом.

Вже заграє калина з виноградом,
Вмиває яблука  вже дощик - забіяка...
Горіхи сипляться духмяним градом –
Ні! Не зрівняти з осінню красу ніяку...

А серцю хочеться то  літа спеки,
То весняного квіту, то снігів...
Я бачила в Карпатах, як смереки
Лапатий сніг осипав і... зігрів.

Тож не жалкуймо за барвистим літом,
І відпустімо серпень без вагання...
А осінь нам насипле стільки квіту,
Щоб зиму зустрічать  було бажання...


Рецензии
Чарівно!!! З подякою і приязню.

Наталья Сытник   02.09.2013 15:04     Заявить о нарушении
Дякую, що відчули. Любові й чарівності на усіх Ваших стежках!

Инна Шумовецкая   15.09.2013 12:36   Заявить о нарушении