Ос нн золото

ОСЬ НАСТАЛА РІЗНОБАРВНА ОСІНЬ
ВІДЛІТАЮТЬ В ВИРІЙ ЖУРАВЛІ
ХОЧ ДАРУНКИ НАМ ВОНА ПРИНОСИТЬ,
ТА НЕ ЗАВЖДИ РАДІ МИ ЇЇ.

ЗОЛОТИТЬ ОСІННЄ  ЛИСТЯ САДУ
Й ЩЕ БАГРЯНІ ДЕ НЕ ДЕ ЛИСТКИ
ЧЕРВОНІЮТЬ ГРОНИ ВИНОГРАДУ,
І ТРОЯНД ЧЕРВОНИХ ПЕЛЮСТКИ.
 
В ПАВУТИННІ БАБИНОГО ЛІТА
ЗАБЛУДИЛАСЬ ОСІНЬ ЗОЛОТА,
З ШВИДКІСТЮ ЇЇ МЕТЕОРИТА,
І НАШІ ПРОЛІТАЮТЬ ТАК ЛІТА .


Рецензии