Перше вересня

СЬОГОДНІ ПЕРШЕ ВЕРЕСНЯ,
ДЛЯ ШКОЛЯРІВ-ЦЕ СВЯТО,
І НА ПОДВІР'Ї ШКОЛИ
НОВИХ ДІТЕЙ БАГАТО.

РАДІЮТЬ ПЕРШОКЛАСНИКИ,
ЯК ВСІ ЩОРОКУ ДІТИ,
ДАРУЮТЬ ПЕРШІЙ ВЧИТЕЛЬЦІ
БУКЕТИ НІЖНИХ КВІТІВ.

ВОНА НАВЧИТЬ ПИСАТИ,
ЧИТАТИ Й РАХУВАТИ,
МАЛЕНЬКИМ ПЕРШОКЛАСНИКАМ
ЯК РІДНА БУДЕ МАТИ.

І ЧЕРЕЗ ДЕСЯТЬ РОКІВ
ВОНА ЩАСЛИВА БУДЕ,
ЩО ВИХОВАЛА УЧНІВ
І ВИВЕЛА ЇХ В ЛЮДИ.


Рецензии