Ж ноч груди

Є ЖІНКИ ЗАВЖДИ КРАСИВІ ВСЮДИ
АЛЕ РІЗНІ В НИХ ЖІНОЧІ ГРУДИ,
А МЕНЕ ПРИВАБЛЮЮТЬ МАЛЕНЬКІ,
ДВА КРАСИВИХ М'ЯЧИКИ ТУГЕНЬКІ.
ЯК ДО НИХ РУКАМИ ДОТОРКНУТИСЬ
МОЖЕ ЩОСЬ В ШТАНАХ МОЇХ ПРОСНУТИСЬ.

І ЯКЩО МАЛЕНЬКІ,ГЕНІАЛЬНІ-
НАВПАКИ,ЩЕ БІЛЬШЕ СЕКСУАЛЬНІ,
ДУЖЕ ВЖЕ,-ЯКЩО ВОНИ ЗДОРОВІ,
ТО НЕ ГРУДИ-ВИМ'Я У КОРОВИ.

ЯК ЩО СКРИВДИВ ВАС,МЕНЕ ПРОБАЧТЕ
ГАРНІ ЖІНОЧКИ,МОІ РІДНЕНЬКІ,
НЕ ГНІВІТЬСЯ І НЕ ЛАЙТЕ ВСЮДИ,
БО ТАКА У МЕНЕ ДИВНА СЛАБІСТЬ,
Я БАЛДІЮ,ЯК МАЛЕНЬКІ ГРУДИ.


Рецензии