Тошлэремэ, Энкэм, керэсен дэ...

Тошлэремэ,  Энкэм,  керэсен  дэ,
Яшьлэр  тагын  юа  куземне...
Элеккечэ  кысып  кочыйм  дисэм,
Югаласын,  ташлап  уземне...
Ни  эйтергэ  телисендер
Яннарына  мине  чакырып,
Эллэ  аккан  яшем белэн
Бимазалыйм,  жирен  чылатып...
Эллэ  озелеп  сагындынмы,
Тош  серлэрен  килэ  белэсем,
Куреп  туя  алмый  иден  мине,
Тагын  килде  мэллэ, Энкэм, курэсен...?

02.09.2013.


Рецензии
Искиткеч шигырь,минем эни, кызганычка каршы, бик сирэк тошемэ керэ.10 ел утте ,э кайгы басылмый.
Хормэт белэн.Резеда

Ильдар Сафин   13.11.2013 17:14     Заявить о нарушении