В вечной любви

Как математик
      или как поэт
я много мыслей
      жизней проживаю
В абстракциях
и странных персонажах
я воплощаюсь снова наяву
а в снах живу столь бурно
что я знаю
      вечно я люблю


As a mathematician or a poet
I am residing a lot of lives
tangles of thoughts
I incarnate again and again in reality
in abstractions and strange personages
And in my dreams I live so lively
and I know confidently
I love forever


Рецензии