Хкведа зун

Къайи булахрин ятар къваз
Хуькведа зун дагълариз
Руьгьдин девлетдин къатар гваз
Хуькведа зун дагълариз

Мулдин цуькверин к1унч1ар къаз
Хуькведа зун дагълариз
Танишрин гьалар  хабар кьаз
Хуькведа зун дагълариз

Рик1ик лап ч1ехи къастар кваз хуькведа зун дагълариз
Емиш гвай бахтлу тарар цаз хуькведа зун дагълариз

Зин хайи чил салам лугьуз  хуькведа зун дагълариз
Хур ац1урна нефес къачуз хуькведа зун дагълариз
2006 год


Рецензии