На лозi

Ісус, Господь! Ти — суть мого життя!
Я серцем притуляюся до Тебе,
Тобі я довіряю, як дитя,
Як квітка, що розкрилася до неба...

Я прагну бути на лозі Твоїй,
Твій сік живильний у мені струмує,
І я живу, бо Ти, мій Бог, —Живий!!!
Як хлібом, Словом, Ти мене годуєш!

Господар Мудрий всіх Своїх садів,
Ти трудишся з любов’ю, терпеливо.
Вже обважніло віття від плодів...
Для мене це таке велике диво!
            01.09.2013


Рецензии