Ос нь 2013

Синє небо затянули сірі, мутні фарби,
Що ж то таке, все місто підкорилося журбі.
І вже зів'яле листя під ногами шуршить,
Бо то вже жовтава осінь під ногами лежить.

Золота осінь прийшла так раптово,
Підкорив все навкруги золотом знову.
Щедро наділила плодами всі сади,
І не пожаліла на все місто доща-води.

Осінь, то не тільки дощ та холОд,
То щедрий на тепло і ласку періОд.
То теж саме улюблене Бабине літо,
Останній тижні, коли навколо все зігріто.

Жовтий коврик вкрив все місто,
Спілі фрукти на деревах, як те намисто.
Все це золота пора року,
Коли провожають пору зеленооку.


Рецензии