Хомячок

В мене був маленький ховрашок.
Зерна за щоку ховав,немов в мішок.
Бігав в барабані вечором,години дві.
Очі-гудзики робив сумні-сумні.

Так смачненьке він випрошував у мене й мами.
Сварила його лише добрими словами.
-Не можна бути жадібним,ти-ж добрий ховрашок?
А він потяг,з образою,морквину у куток.


Рецензии