Яран сувар

Гатфар къвезва гатфар къвезва
Чаз чин яран сувар къвезва
Чан гъиз вири т1ебиатдал
Яран яру ракъар къвезва

Яру гъалар гилиг гъилихъ
Перпилагар кутур тарцик
Чин адетар фирай вилик
Лезги халкьдин сувар къвезва

Ирид пич1ек ирид афар
Т1уьна к1анда галаз дустар
Ирид к1вализ сувар(ин)паяр
Апайиз илчияр къвезва

Сад хьанава югъни-йиф къе
Шадвал ава гьар са к1вале
Ц1аяр,шемер куз гьар куьче
Лап шегьердиз ухшар жезва


Рецензии