Чому страждаю...

Чому страждаю? Чому я плачу стільки днів?
Навіщо я чекаю що, до мене, ти прийдеш?
Ти спепелити всю любов мою зумів.
А я надією томлюсь що знов її знайдеш.

Знайдеш лозинку, з паростків кохання.
Окропиш світлою, цілющою водою.
І здійсняться всі сподівання-
вона, знов, оживе й залишиться з тобою.


Рецензии