Босонога та й простоволоса. Пятий Елемент

Босонога та й простоволоса
вийду на світанку до криниці,
та попрошу Матінку - природу
щоб дала напитися водиці.

Вода наповнить силою живою,
я кожною клітинкою відчую.
Матінці - природі поклонюся
та помалу піднімуся вгору.

Сонечко  обійме, обігріє,
тільки стану я його вітати,
бо радість викликати в серці вміє,
Душі тепло та світло дарувати. 

Вітер пожене мене додолу,
холодом весняним всю обвіє,
на повні груди дихать постараюсь,
в цім вітер допоможе, він зуміє.
 
Ледь землі торкатимуться стопи,
та з кожним дотиком легеньким,
Земля своею силою  наповнить,
бо Матінка - природа, моя ненька.

Вода, вогонь, вітер та й земля-
Елементи, стихії чотири.
Pідна Матінка-природа для життя,
Любов"ю об"єднує ці сили.

Фото с интернета


 


Рецензии
Нам жизненно необходимо(всему человечеству)
понять,наконец,что Природа,как любящая мать,и только она нам дает Силу...Нам в городах ,кроме сумасшествия,в дальнейшем,ничего не светит..

а так далеки мы от Матери..

Алеся Королькова   25.09.2013 20:33     Заявить о нарушении
Благодарю Алеся...со всем Светом Души Мария

Мария Баварская   07.10.2013 23:40   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.