Перша

Ти була перша и мабуть найкраща
Вірна, незламна, моя.
З тобою я стала насправді пропаща ,
Без тебе була як стіна.
Я вміла сама за себе постояти,
Я знала на пам'ять маршрут,
Я впевнено знала не треба кохати,
Ти, не справний мій парашут.
Ти, наче біс який мене вабить,
Крутиться наче змія.
Він, як ти, наді мною править
І я вже сама не своя.
Ти ж ніколи мене не кохала,
Все було фальш та брехня.
Я ж життя за тебе віддавала
І берегла як дитя.


Рецензии