Життя без тебе плине марно

Давно тобі сказати вже хотіла:
з тобою разом до зірок злетіла.
Життя без тебе  плине  марно,
Так на душі самотньо й  хмарно.
Я наче  квітка, зірвана  дарма-
Так  холодно, коли тебе немає.
Я наче звір, зачинений  в неволі,
який не хоче підкорятись долі.
Лише з тобою поруч воскресаю.
Тебе до божевілля я кохаю.
Твою я душу прагну цілувати –
всю ніжність і любов хочу тобі віддати.

Листопад  2010


Рецензии