Обережно! Годинник

Годинникова стрілка готова винести вирок,
Приписати діагноз і проштампувати "невиліковна;
Годинникова стрілка не шанує сумних  пасажирок,
А далі мчить, на диво швидка, невгамовна.

Годинника стрілка тимчасово  знущається з друзів,
У вузли закручує руки, всі м'язи, спогади.
Годинника стрілка нанавидить всіх боягузів,
Тож почнем бунтувати, хоча б одним поглядом.

Годинникові стрілки ще дещо одне ненавидять, -
Коли ставлять ціль не помічати час.
А ще буває, коли їх турботливо лагодять,
Вводять в оману, наче ще є годинонька-шанс.

Годинникам вірити - втрачати останній розум,
Уміння мислити, як справжній оптиміст.
А як боятися із ницістю погрози,
Загубитись дуже легко: де годинник, а де буття зміст!


Рецензии