ДВА СВ1ТИ


Не розказати про ці грані!
Це - треба чути. Жити  цим.
«Ей, жєньщіна!»  і «Прошу, пані!»…
Земля і небо. Два світи.
Збіднілі мовою на Сході
Говорять  люди в цьому дні.
Як квітка гожа по природі,
Живу в колючім бур`яні…


Рецензии